U bent hier

Type woning: 
Commercieel
Oppervlakte Perceel: 
1.206m²
Grondbreedte: 
23m
Gronddiepte: 
50m
Tuin en aanhorigheden: 
Aangelegde tuin met terassen en zonneweide, mooi zwembad met afzonderlijke technische ruimte, prieeltje en houten bijgebouw. Er is ruime parkeergelegenheid langsheen de Ambachtenlaan.
Totale bewoonbare oppervlakte: 
+/-522m²
Bouwjaar: 
1999
Living: 
Relaxruimte
Aantal slaapkamers: 
0
Keuken: 
Volledig ingerichte keuken
Kelder aanwezig: 
Ja
Zolder aanwezig: 
Neen
Basis kadastraal inkomen: 
2.808€
Buitenschrijnwerk: 
Aluminium
Dubbele beglazing
Verwarming: 
Centrale verwarming
Aardgas
Zwembad: 
Ja
Sauna: 
Ja
Hammam: 
Ja

Commercieel zeer goed gelegen gebouw in villastijl van +/- 522 m², afgewerkt met duurzame materialen als natuursteen en marmer, en momenteel ingericht als wellnesscenter. Aangelegde tuin met zonneweide en zwembad op een perceel van 12a 06 ca. Langs de kant van de Ambachtenlaan is er ruime parkeergelegenheid.

Indeling:

Kelder (+/- 143 m² en +/- 64 m² tussenverdiep): Traphal met sanitaire blok, hammam met natuurstenen tafel, kleedkamers met lockers, berging met goederenlift, 7 massageruimtes met elkaar verbonden door een gang, technische ruimte met verluchtingssysteem, verwarmingsinstallatie en elektriciteitskast.  De tussenmuren kunnen weggehaald worden waardoor men een grote, open ruimte kan creëren. 

Gelijkvloers (+/- 143 m² en +/- 64 m² tussenverdiep): Lichte ontvangsthal, gezellige relaxruimte met bar, centraal gedeelte met zicht op de zonneweide met toegang tot een volledig betegelde doucheruimte, caldarium, stoombad en sauna. In het centrale gedeelte bevinden zich eveneens verwarmde zetels en infraroodhemels.  

Eerste verdieping (+/- 14 m² en +/- 94 m²): sanitaire cel, volledig uitgeruste, professionele keuken en restaurantgedeelte.

Bijzonderheid: Het gebouw werd afgewerkt met degelijke materialen zoals natuursteen en marmer. De CV-installatie met gas werd in 2014 vernieuwd.

Tuin en aanhorigheden: aangelegde tuin met terassen en zonneweide, mooi zwembad met afzonderlijke technische ruimte, prieeltje en houten bijgebouw. Er is ruime parkeergelegenheid langsheen de Ambachtenlaan.

Nutsvoorzieningen:  CV op gas, aluminium buitenschrijnwerk met isolerende beglazing,

Stedenbouwkundige inlichtingen: Wg, Lab, Ag, Gdv, Vkr, Vv, Vg.

Beschikbaarheid: bij akte

Prijs: TE BIEDEN! Doe een realistisch bod!

Status: 
Te Koop

Theme by Dirk Strubbe